Supă de morcovi cu portocale și tarhon
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de morcovi cu portocale și tarhon ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 132 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcovi cu portocale și tarhon, Supă de morcovi și portocale, și Supă de portocale și morcovi Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Se adauga morcovii si ceapa; saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulion; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, descoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Lucrând în loturi, supa de piure în blender până când este foarte netedă. Întoarceți supa în oală. Se amestecă suc de portocale, coniac și tarhon tocat. Se fierbe 5 minute pentru ca aromele să se amestece. Condimentează după gust cu sare și piper.
Garnisiți supa cu crenguțe de tarhon și serviți.