Supă De Morcovi Cu Ghimbir Cu Miere
Supa de morcovi cu ghimbir de miere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 448 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, morcovi glazurați cu miere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Morcovi Cu Ghimbir, Supă De Morcovi Cu Ghimbir, și Ciorba de morcovi și Edamame.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 2 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Puneți jumătate din amestecul de supă într-un blender sau robot de bucătărie.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă 30 de secunde sau până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de supă rămas. Supă de oală în boluri; garnisiți cu iaurt și crenguțe de cimbru, dacă doriți.