Supă De Morcov Curry Roșu

Supa de morcov Curry roșu ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 252 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, ulei de canolan, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Supă De Morcov Curry Roșu, și Supă De Morcovi Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Adăugați morcovii tăiați și ghimbirul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când morcovii sunt crocanți și ușor rumeniți, 6 până la 7 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui, apa, laptele de cocos și pasta de curry în cratiță și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când morcovii sunt fragede, aproximativ 25 de minute. Strecurați lichidul de gătit într-o altă cratiță, rezervând solidele; aruncați ghimbirul.
Transferați morcovii într-un blender și piureul cu 1 cană de lichid de gătit până când este foarte neted. Întoarceți piureul în lichidul de gătit, adăugați chibriturile de morcov și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri, presărați cu scallion, cilantro și busuioc și serviți.
Faceți înainte: supa poate fi refrigerată până la 1 zi.
Recomandare de vin: pentru a contrasta cu laptele de nucă de cocos, ghimbirul și pasta de curry roșu din această supă, încercați un alb aromat, Fructat din California, cum ar fi Riesling uscat din 1997 Trefethen sau creasta de pin din 1997 Chenin Blanc.
Note: pasta de curry roșie este disponibilă la alimentele asiatice și prin comandă prin poștă de la compania CMC (800-CMC-2780).
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!