Supă De Miel De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de miel de Paște. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ouă, scallions și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Miel De Paște, Rețetă De Miel De Paște, și Tort De Miel De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine capul și gâtul Mielului și puneți-l într-o oală cu ceapa. Se acoperă cu apă rece, se condimentează cu sare și se fierbe timp de aproximativ 1 oră, degresând suprafața de mai multe ori.
Tăiați intestinele în mai multe bucăți și spălați-le bine sub apă curgătoare. Dacă doriți, tăiați-le în felii, astfel încât să le puteți spăla mai ușor. Într-o tigaie separată, aduceți puțină apă sărată la fierbere și adăugați intestinele. Blanch timp de 2 minute, apoi scoateți cu un skimmer și aruncați apa. Se toacă fin intestinele. Nu aveți nevoie de mai mult de 1 cană de intestine tocate.
Capul și gâtul se fac atunci când carnea cade din oase.
Scoateți-le din oală. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capul și separați carnea de oase.
Scoateți carnea de pe gât și tăiați toată carnea în bucăți mici. Se strecoară bulionul și se aruncă ceapa.
Lăsați stocul să se răcească și îndepărtați grăsimea. (Până în acest moment, pregătirile pot fi făcute cu o zi înainte. Puteți pune la frigider carnea și bulionul, facilitând degresarea grăsimii.)
Pentru a termina supa, spălați bine ficatul și tăiați-l în cuburi mici. Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și sautați ficatul cu scallions și ardei iute, dacă utilizați.
Adăugați carnea și intestinele tocate mărunt, împreună cu 1 cană de mărar și întoarceți de câteva ori cu o lingură de lemn.
Transferați amestecul într-o oală și adăugați stocul plus o cantitate egală de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 12 până la 15 minute. Gustați și adăugați mai mult piper și sare, dacă este necesar.
Bateți ouăle într-un castron mare cu aproximativ 2 linguri de apă și sucul de 1 lămâie. Adăugați încet pahare de supă fierbinte în castron, bătând continuu cu biciul. Când amestecul de ouă este foarte fierbinte, turnați-l încet în oală, amestecând bine, la foc foarte mic, pentru a preveni coagularea. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Se presară cu restul de mărar și se servește imediat.
Notă: unii oameni adaugă 1/2 la 1 cană de orez cu bob scurt în supă.
Dacă urăști gustul mielului fiert, poți face o magiritsa la fel de gustoasă cu ficat de pui și bulion de pui. Există chiar și o magiritsa fără carne. Sautați ceapa verde și mărarul, adăugând câteva frunze tocate de salată română.
Se toarnă apă sau se fierbe și se fierbe timp de 10 până la 15 minute. Faceți amestecul de ouă și lămâie așa cum este descris mai sus și serviți.
Retipărit cu permisiunea Foods of Greece de Aglaia Kremezi Stewart, Tabori și Chang