Supă De Miel De Paște

Supă De Miel De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de miel de Paște. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ouă, scallions și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Miel De Paște, Rețetă De Miel De Paște, și Tort De Miel De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine capul și gâtul Mielului și puneți-l într-o oală cu ceapa. Se acoperă cu apă rece, se condimentează cu sare și se fierbe timp de aproximativ 1 oră, degresând suprafața de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați intestinele în mai multe bucăți și spălați-le bine sub apă curgătoare. Dacă doriți, tăiați-le în felii, astfel încât să le puteți spăla mai ușor. Într-o tigaie separată, aduceți puțină apă sărată la fierbere și adăugați intestinele. Blanch timp de 2 minute, apoi scoateți cu un skimmer și aruncați apa. Se toacă fin intestinele. Nu aveți nevoie de mai mult de 1 cană de intestine tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
TigaieTigaie
3
Capul și gâtul se fac atunci când carnea cade din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Scoateți-le din oală. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capul și separați carnea de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți carnea de pe gât și tăiați toată carnea în bucăți mici. Se strecoară bulionul și se aruncă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
StocStoc
CarneCarne
6
Lăsați stocul să se răcească și îndepărtați grăsimea. (Până în acest moment, pregătirile pot fi făcute cu o zi înainte. Puteți pune la frigider carnea și bulionul, facilitând degresarea grăsimii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
CarneCarne
7
Pentru a termina supa, spălați bine ficatul și tăiați-l în cuburi mici. Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și sautați ficatul cu scallions și ardei iute, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
FicatFicat
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați carnea și intestinele tocate mărunt, împreună cu 1 cană de mărar și întoarceți de câteva ori cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
9
Transferați amestecul într-o oală și adăugați stocul plus o cantitate egală de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 12 până la 15 minute. Gustați și adăugați mai mult piper și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Bateți ouăle într-un castron mare cu aproximativ 2 linguri de apă și sucul de 1 lămâie. Adăugați încet pahare de supă fierbinte în castron, bătând continuu cu biciul. Când amestecul de ouă este foarte fierbinte, turnați-l încet în oală, amestecând bine, la foc foarte mic, pentru a preveni coagularea. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
OuăOuă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se presară cu restul de mărar și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
12
Notă: unii oameni adaugă 1/2 la 1 cană de orez cu bob scurt în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
OrezOrez
13
Dacă urăști gustul mielului fiert, poți face o magiritsa la fel de gustoasă cu ficat de pui și bulion de pui. Există chiar și o magiritsa fără carne. Sautați ceapa verde și mărarul, adăugând câteva frunze tocate de salată română.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ficat De PuiFicat De Pui
Stoc De PuiStoc De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
MărarMărar
MielMiel
14
Se toarnă apă sau se fierbe și se fierbe timp de 10 până la 15 minute. Faceți amestecul de ouă și lămâie așa cum este descris mai sus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
StocStoc
ApăApă
OuăOuă
15
Retipărit cu permisiunea Foods of Greece de Aglaia Kremezi Stewart, Tabori și Chang
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista