Supă de mazăre împărțită cu aragaz lent cu Chorizo

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Supa de mazăre împărțită cu aragaz lent cu Chorizo ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Un amestec de cârnați andouille, sare și piper, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker Split mazăre supa cu Chorizo & Ham {cuțit gratuit abilități de clasă!}, Supă De Mazăre Împărțită Cu Aragaz Lent, și Supă De Mazăre Împărțită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un aragaz lent. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 4 până la 5 ore.
Îndepărtați frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper negru înainte de servire.