Supă de mazăre galbenă cu aragaz lent, cu slănină Canadiană
Supa de mazăre galbenă cu aragaz lent cu slănină canadiană este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, apă, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă de linte cu aragaz lent și slănină Canadiană, Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu slănină, și Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când mazărea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Mazăre
3
Așezați 2 căni de supă în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează; se toarnă în castron. Repetați cu încă 2 căni de supă. Se amestecă toată supa amestecată în supă în aragaz lent.