Supă de mazăre despicată cu conopidă

Supă de mazăre despicată cu conopidă
Ciorba de mazăre împărțită cu conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, apă, chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Mazăre Împărțită Galben Curry, Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită Galben Curry, și Supă de mazăre împărțită galben curry cu nucă de cocos condimentată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați semințele de chimen, fenicul și muștar negru la foc mediu-mare și prăjiți-le timp de aproximativ 10 secunde (pot începe sau nu să apară). Amestecați ghimbirul, usturoiul și ceapa și continuați să gătiți, amestecând frecvent, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar NegruSemințe De Muștar Negru
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2
Adăugați morcovii, apa clocotită (stați înapoi pentru a evita pulverizarea), mazărea despicată (am folosit galben de data aceasta) și pudra de curry. Amestecați bine pentru a vă asigura că nu s-au lipit bucăți de ceapă sau condimente pe fundul oalei. Blocați capacul în poziție. La foc mare, aduceți la presiune ridicată. Coborâți focul suficient pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 8 minute. Lăsați presiunea să scadă în mod natural timp de aproximativ 10 minute, apoi eliberați rapid presiunea (așezați oala sub apă curentă rece dacă computerul nu are un buton de eliberare rapidă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite scăparea excesului de abur. Verificați mazărea și, dacă nu sunt moi, reveniți la presiune ridicată timp de câteva minute sau până când sunt uniform fragede (mazărea mai veche durează mai mult timp pentru a găti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Adăugați conopida tocată, înlocuiți capacul și încălziți la foc mic până când conopida este doar gătită, aproximativ 10 minute. Acest lucru funcționează și cu conopida tocată congelată (nu este nevoie să se dezghețe mai întâi). Se amestecă sarea. (Dacă nu se dorește sare, încercați să amestecați în suc proaspăt de lămâie câte o lingură la un moment dat până când aroma este pe placul dvs.) Dacă supa este prea groasă, subțiați-o cu apă sau stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista