Supă de mazăre despicată cu conopidă
Ciorba de mazăre împărțită cu conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, apă, chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Mazăre Împărțită Galben Curry, Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită Galben Curry, și Supă de mazăre împărțită galben curry cu nucă de cocos condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați semințele de chimen, fenicul și muștar negru la foc mediu-mare și prăjiți-le timp de aproximativ 10 secunde (pot începe sau nu să apară). Amestecați ghimbirul, usturoiul și ceapa și continuați să gătiți, amestecând frecvent, încă un minut.
Adăugați morcovii, apa clocotită (stați înapoi pentru a evita pulverizarea), mazărea despicată (am folosit galben de data aceasta) și pudra de curry. Amestecați bine pentru a vă asigura că nu s-au lipit bucăți de ceapă sau condimente pe fundul oalei. Blocați capacul în poziție. La foc mare, aduceți la presiune ridicată. Coborâți focul suficient pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 8 minute. Lăsați presiunea să scadă în mod natural timp de aproximativ 10 minute, apoi eliberați rapid presiunea (așezați oala sub apă curentă rece dacă computerul nu are un buton de eliberare rapidă).
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite scăparea excesului de abur. Verificați mazărea și, dacă nu sunt moi, reveniți la presiune ridicată timp de câteva minute sau până când sunt uniform fragede (mazărea mai veche durează mai mult timp pentru a găti).
Adăugați conopida tocată, înlocuiți capacul și încălziți la foc mic până când conopida este doar gătită, aproximativ 10 minute. Acest lucru funcționează și cu conopida tocată congelată (nu este nevoie să se dezghețe mai întâi). Se amestecă sarea. (Dacă nu se dorește sare, încercați să amestecați în suc proaspăt de lămâie câte o lingură la un moment dat până când aroma este pe placul dvs.) Dacă supa este prea groasă, subțiați-o cu apă sau stoc.