Supă De Linte Roșie
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Supa de linte roșie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de ceapă, suc de lămâie, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, O altă supă, linte Baconie și supă de legume, și Supă De Linte Roșie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați țelina și morcovul și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Adăugați cartoful, lintea și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, 40 de minute.
Pureați supa în loturi și readuceți-o în cratiță.
Adăugați chimenul, cayenne și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.