Supa de linte roșie este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 7. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 380 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu O Oală, și O altă supă, linte Baconie și supă de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într - o cratiță grea de 4 până la 5 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți ceapa, amestecând, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga usturoi, morcovi, rosii, telina, chimen, sare si saut, amestecand, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Tomate
Chimen
Sare
3
Adăugați linte, apă și bulion și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Bulion
Apă
4
Se amestecă pătrunjelul, apoi se condimentează cu sare și piper.