Supa de linte fără carne este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 8 porții. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 273 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 50 de minute . Mergeți la magazin și luați sare, morcovi, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 93% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ouă Benedict fără carne , Supă de linte cu lămâie și Supă de linte roșie condimentată indiană .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare antiaderență acoperită cu spray de gătit, gătiți morcovii, țelina și ceapa la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă apa, lintea, cartofii, foile de dafin, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-35 de minute sau până când lintea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză