Supă de legume cu carne de vită măcinată
Supa de legume cu carne de vită măcinată durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 113 calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți per porție. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, tarhon, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 71%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de legume cu carne de vită măcinată, Supă rapidă de legume cu carne de vită măcinată și Supă picantă de carne de vită și legume.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Se adauga bulionul, apa, rosiile, telina, morcovii, ceapa, cartofii, conopida, tarhonul, pudra de usturoi, patrunjel, sare si piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Gatiti macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Se amestecă în supă; căldură prin.