Supă De Lasagna

Supă De Lasagna
Supa de Lasagna ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 198 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți ulei, brânză italiană* cinci, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Kraft Recipes are 320 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Lasagna, Cea Mai Bună Supă De Lasagna, și Supă De Lasagna.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati 1 min. sau până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați bulion, sos de roșii și roșii tăiate cubulețe; se amestecă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați tăiței; se fierbe la foc mediu 10 min. sau până la licitație. Se amestecă 2 linguri. basil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se amestecă ricotta, 1/2 cană brânză mărunțită, 2 lingurițe. Parmezan și busuioc rămas până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Combinați restul de brânză mărunțită și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Topiți fiecare porție de supă cu 2 lingurițe. din amestecul de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
8
Se presară cu amestec de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista