Supă de fructe de mare pentru o mulțime

Supă de fructe de mare pentru o mulțime
Supa cu fructe de mare pentru o mulțime este un fel principal care servește 48. Pentru 2,39 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 de calorii, 15 g de proteine și 13 g de grăsimi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați creveți, făină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ supă cu nucă de cocos și fructe de mare (Rassa cu fructe de mare), supă minestrone pentru mulțime și supă de cartofi copți pentru mulțime.

Instrucțiuni

1
Într-un ibric mare, aduceți bulionul și crabul la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când pâinea de crab se face bucăți când este amestecată. Între timp, în mai multe tigaie mari, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de crabi; se întoarce la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
CrabiCrabi
2
Adauga scoici, creveti, cimbru si patrunjel. Se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când scoicile devin opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se adauga smantana, sare si piper; gatiti si amestecati pana se incalzesc (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista