Supă de friptură și legume din Kansas City

Supă de friptură și legume din Kansas City
Kansas City friptură și supa de legume este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 227 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, sfoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Friptură Din Kansas City, Kansas City Benzi Friptură, și Kansas City Uscat Freca pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista