Supă de fenicul și dovlecei cu gust cald de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fenicul și dovlecei cu gust cald de roșii. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 121 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de fenicul, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia La Cuptor Cu Gust Cald De Roșii, Scoici arse cu gust de roșii-fenicul, și Somon Braconat Cu Unt Cu Gust Cald De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 1/2 linguri de ulei de măsline în marecratiță la foc mediu-mare.
Adăugați fenicul, dovleceii, ceapa și semințele de fenicul. Saut până când fenicul este translucid, 4 până la5 minute.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți până când legumele sunt delicate, aproximativ 15 minute. Puree în blender până la neted; întoarceți supa în cratiță.Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, încălziți restul de 1/2 lingură ulei de măsline în tigaie medie la foc mediu.
Se adauga rosiile si saut pana cand se incalzeste doar 1-2 minute.
Se amestecă în 1 lingură de frunze de fenicul tocate; condimentați gustul cu sare șipiper.
Per porție: 118 calorii, 8 g grăsimi, 3 g fibre