Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fenicul și dovlecei cu gust cald de roșii. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 121 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de fenicul, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia La Cuptor Cu Gust Cald De Roșii, Scoici arse cu gust de roșii-fenicul, și Somon Braconat Cu Unt Cu Gust Cald De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1 1/2 linguri de ulei de măsline în marecratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2
Adăugați fenicul, dovleceii, ceapa și semințele de fenicul. Saut până când fenicul este translucid, 4 până la5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fenicul
Ceapă
Semințe
3
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți până când legumele sunt delicate, aproximativ 15 minute. Puree în blender până la neted; întoarceți supa în cratiță.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Între timp, încălziți restul de 1/2 lingură ulei de măsline în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga rosiile si saut pana cand se incalzeste doar 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Scoateți de la căldură.
7
Se amestecă în 1 lingură de frunze de fenicul tocate; condimentați gustul cu sare șipiper.