Supa de fasole în stil toscan este o lactate gratuit supă. Această rețetă servește 6. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți spanac, fasole, paste de scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Ossobuco cu fasole în stil toscan și ragut de fenicul, Supă De Cartofi În Stil Toscan, și Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați uleiul, ceapa și usturoiul și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ardeiul gras roșu și se sotează încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
3
Adăugați bulionul, roșiile și fasolea. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Bulion
4
Adăugați cimbru, spanac și paste. Se fierbe încă 5 minute și se piperează după gust.