Supa de fasole răcită este o fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 133 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de fasole răcită cu unt cu gust de busuioc-porumb, Supă cremoasă de roșii răcită cu fasole neagră-piper Jack Quesadillas, și Supă De Mazăre Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați roșiile și sucul V8; acoperiți și procesați doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mare. Se amestecă fasolea, castravetele tocate, ardeiul dulce, ceapa, oțetul, zahărul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Dulce
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
4
Serviți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe