Supă De Fasole De Spanac

Supă De Fasole De Spanac
Reteta supa de fasole spanac poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 239 calorii. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole bleumarin, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac), Supă de spanac și fasole albă, și Supă De Fasole Albă De Spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă apa, piureul de roșii, bulionul, oregano, zahărul, sarea și piperul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
4
Adăugați spanacul, fasolea, pastele fierte și sosul de ardei iute, încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Paste FiertePaste Fierte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate52
Revista