Supă De Fasole Cu Paste

Supă De Fasole Cu Paste
Supa de fasole de paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 270 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii prăjite la foc, spanac, fasole marină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de stoc la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cârnații și usturoiul în uleiul fierbinte până când cârnații se rumenesc și se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
3
Amestecați roșiile, fasolea bleumarin, ciorba de vită, ciorba de pui, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu în amestecul de cârnați; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Carne De VităCarne De Vită
Fasole MarinăFasole Marină
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Adăugați spanacul și pastele ditalini și fierbeți până când pastele sunt fragede, dar ferme la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista