Supă De Fasole Brună
Brown Bean Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 578 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Rețete similare includ Supă de șuncă și fasole, Bean Counter Chowder, și Supă de cartofi și fasole.
Instrucțiuni
Așezați fasolea și apa într-o oală mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Condimentează cu 1 1/2 lingurițe de pudră de chili și 1 1/2 lingurițe de sare.
În timp ce fasolea se gătește, zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă și carnea se rumeneste.
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați piureul de roșii, 1 lingură de pudră de chili, 1 lingură de sare și pesmet. Amestecați în oală cu fasolea, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a atinge grosimea dorită. Gustați și reglați condimentele dacă doriți înainte de servire.