Supă de fasole albă și Chanterelle cu salvie
Supa de fasole albă și Chanterelle cu salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați vin, boabe de piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă de fasole albă, salvie și cârnați, Supă de fasole albă cu salvie prăjită, și Salvie și baie de fasole albă.
Instrucțiuni
Folosind pânză de brânză, creați un plic cu cimbru, pătrunjel, frunze de dafin și peppercorns.In un vas mare de supă cu fund greu setat la foc mediu, încălzește uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, jumătate din Praz, fenicul, țelina, usturoiul și plicul. Transpirați aceste ingrediente, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie bine, aproximativ 8 minute.
Adăugați fasolea și bulionul, aduceți la fierbere la foc mediu, reduceți la foc mic și gătiți neacoperit până când supa se îngroașă, aproximativ 35 de minute.Între timp, topiți untul într-o tigaie sote de dimensiuni medii setată la foc mediu.
Adăugați galbenele feliate, prazul rămas și salvia. Gatiti amestecand des, 4-5 minute. Condimentează cu un vârf de sare și piper alb. Ridicați focul, adăugați vinul și gătiți, amestecând des, până când lichidul aproape s-a evaporat.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Scoateți plicul din supă. Se toarnă jumătate din supă într-un castron mare și se folosește un piure de blender cu imersie până se omogenizează. Întoarce-te la oală. Se condimentează cu 2 lingurițe de sare și un vârf de piper alb.
Adăugați amestecul de ciuperci rezervat.Aduceți supa la foc mic la foc mediu și gătiți neacoperit aproximativ 15 minute. Dacă folosiți smântână, adăugați-o în ultimele 5 minute de gătit. Puneți supa în boluri încălzite. Stropind fiecare cu ulei de trufă albă după gust (dacă se folosește).