Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă

Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă
Supa de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $2.94 pe portie. O porție conține 613 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Este perfect pentru Iarna. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, țelină, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, și Supă de șuncă, fasole și brânză elvețiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o oală mare, cu fund gros (5 până la 6 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și frunzele de dafin și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați țelina tocată, gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
5
Adăugați dovleac, hock de șuncă, stoc, roșii, cimbru: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați dovleacul tocat și cârligul de șuncă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați bulionul de pui, roșiile și cimbru. Creșteți căldura pentru a aduce la foc mic. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Lăsați să fiarbă o oră și jumătate.
1
Scoateți cârligul de șuncă din oala de supă, pe o farfurie pentru a lăsa să se răcească suficient pentru a se descurca.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea albă și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
3
Adăugați bietul tocat, fierbeți până când bietul se ofilește, încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Îndepărtați șunca din os, tocați, reveniți la supă: îndepărtați carnea din cârligul de șuncă, tocați-o și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 1 până la 2 căni de apă în supă pentru a o subția după preferințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Scoateți frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate100
Revista