Supă de fasole albă cu salvie prăjită

Supă de fasole albă cu salvie prăjită
Supa de fasole albă cu salvie prăjită este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole albă și Chanterelle cu salvie, Supă de fasole albă, salvie și cârnați, și Supă de fasole albă groasă cu salam prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul, morcovii, ceapa și țelina și sotati-le, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie. Aproximativ 6 minute. Nu lăsați legumele să se coloreze. Opriți focul și adăugați Salvia tocată leaves.In un cuptor olandez mare cu capac, combinați fasolea cu suficient bulion pentru a le acoperi cu aproximativ 2 inci, 1 linguriță de sare, piper și amestecul de ceapă saut ed. Aduceți oala la fierbere mică deasupra aragazului. Acoperiți oala și coaceți până când fasolea este gătită, de la 1 la 1 oră la aproximativ. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească.Odată ce fasolea s-a răcit, curățați-le cu un blender de imersie până la consistența dorită. Poate fi necesar să adăugați mai mult stoc pentru a obține textura pe care ați dori-o like.To serviți oala supa în boluri de supă și garnisiți cu câte a frunze de cădere care au fost prăjite în ulei de măsline până când sunt crocante, dar nu arse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista