Supă De Escarole

Supă De Escarole
Supa Escarole este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 7 porții cu 589 calorii, 31g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, fasole cannellini, bulion de pui din cutii de carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Supă De Escarole, Supă de chiftele și Escarole, și Escarole și supă de fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu. Gatiti carnatii in ulei pana se rumenesc uniform, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulionul de pui, fasolea, escarola și sosul de roșii; mai fierbeți încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Sos De RoșiiSos De Roșii
EscarolaEscarola
FasoleFasole
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista