Supă de dovlecei și mere de ghindă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați dovleceii de ghindă și supa de mere. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Un amestec de frunze de busuioc, frunze de cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Dovlecei Și Mere De Ghindă, Suc De Fructe De Ghindă Dulce Și Supă De Mere, și Suc de ghindă cu aragaz lent și supă de mere pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350.
Tăiați dovleceii în jumătate; îndepărtați semințele și fibrele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în sus, în tigaie dreptunghiulară, 13 x 9 x 2 inci.
Se toarnă apă în tigaie până la 1/4 inch adâncime.
Coaceți descoperit aproximativ 40 de minute sau până se înmoaie. Se răcește; scoateți pulpa din coajă și lăsați-o deoparte.
Topiți untul într-o cratiță grea de 3 litri la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă mere, cimbru și busuioc. Gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă bulionul.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura lascent. Simmer descoperit 30 de minute.
Scoateți 1 cană de mere cu lingura cu fante; pus deoparte.
Așezați o treime din amestecul de mere rămas și dovleceii în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie aproximativ 1 minut sau până se omogenizează; se toarnă în castron. Continuați să amestecați în loturi mici până când toată supa este curățată.
Întoarceți amestecul amestecat și 1 cană de mere rezervate în cratiță. Se amestecă jumătate și jumătate, nucșoară, sare și piper; se încălzește până la fierbinte.