Supă de dovlecei de Butternut cu brânză Fontina Crostini
Supa de Squash Butternut cu brânză Fontina Crostini ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, ceapa, brânza fontina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Squash Butternut Și Crostini De Salvie, Crostini de cartofi dulci și supă de dovlecei de Butternut, și Tortellini Cu Dovlecei De Butternut, Ciuperci Și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un vas de 8 litri, adăugați untul și uleiul și topiți împreună la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se aromează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați dovlecelul și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere și adăugați salvie. Continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Opriți căldura. Folosind un blender de imersie, amestecați amestecul până când este neted și gros. Condimentează cu sare și piper, după gust. Păstrați supa caldă la foc mic.
Pentru crostini: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cu salvie.
Se presară brânza deasupra și se condimentează cu sare, după gust.
Coaceți până când brânza s-a topit și pâinea este aurie ușoară, aproximativ 6 până la 8 minute.
Pentru a servi, puneți supa în boluri și garnisiți cu crostini de brânză.
Nota bucătarului: amestecul de legume gătit poate fi, de asemenea, curățat (după răcire timp de aproximativ 5 minute) prin turnare, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și amestecat până la neted.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.