Supă De Dovlecei-Busuioc
Zucchini-supa de busuioc este un fără gluten, primar și întreg 30 supă. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 759 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Supă De Busuioc De Dovlecei, Supă De Busuioc De Dovlecei, și Supă de dovlecei-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Piele Julienne (numai) din jumătate de dovlecel cu feliator; se aruncă cu 1/2 linguriță sare și se scurge într-o sită până se ofilesc, cel puțin 20 de minute. Tăiați grosolan dovleceii rămași.
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecelul tocat și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Adăugați 3 căni de apă și fierbeți, parțial acoperite, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Supă pur și simplu cu busuioc în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Aduceți apa rămasă la fierbere într-o cratiță mică și blanch julienned zucchini 1 minut.
Se scurge într-o sită așezată peste un castron (folosiți lichid pentru a subția supa, dacă este necesar).
Condimentează supa cu sare și piper.
Se servește în boluri puțin adânci, cu dovlecei julienned îngrămădiți deasupra.