Supă de dovleac prăjită
Supa de dovleac prăjită este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 406 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 104 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați miere limpede, suc de lămâie, ciorbă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Dovleac Prăjită, Supă De Dovleac Prăjită, și Supă De Dovleac Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți pancetta într-o tigaie și prăjiți până când sunt crocante. Pune deoparte.
Puneți dovleceii, ceapa și usturoiul într-o formă mare de prăjire.
Adăugați mierea și rozmarinul, apoi prăjiți timp de aproximativ 30 de minute, întorcând dovleceii la jumătatea drumului, până când sunt fierte, fragede și se rumenesc.
Scoateți cositorul din cuptor, scoateți rozmarinul și aruncați-l.
Transferați conținutul de staniu într-un robot de bucătărie cu bulionul, vinul, smântâna și sucul de lămâie. Se condimentează, apoi se amestecă până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o cratiță mare și reîncălziți. Împărțiți supa între boluri individuale și acoperiți cu un strop de nuci de pin și pancetta.
Serviți cu brânză de capră și tarte de rozmarin, dacă doriți (vezi merge bine cu...').