Supă de dovleac cu unt de dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei cu unt de dovleac. Această rețetă face 8 porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci de fistic, dovlecei de nucă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Supă de dovleac cu unt de dovleac, Supă De Dovleac Și Dovleac, și Supă de dovleac și dovleac la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray-ul cu ulei vegetal.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu fața în jos, în vasul pregătit. Pierceți părțile pielii de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 45 de minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.
Folosind o lingură mare, răzuiește carnea din dovlecelul gătit într-un robot de bucătărie. Aruncați pielea.
Adăugați 1 1/2 căni de bulion de pui, scorțișoară, maghiran, cimbru și nucșoară și piure până se omogenizează.
Transferați piureul într-o cratiță mare.
Bateți laptele în supă la foc mediu. Dacă preferați o consistență mai subțire, adăugați bulionul rămas. Condimentează după gust cu sare și piper.
Puneți supa în boluri încălzite. Se acoperă cu o păpușă de unt de dovleac și se presară cu nuci de fistic tocate înainte de servire.
Rulați dovleceii tăiați cubulețe într-un pic de ulei de canola și scorțișoară măcinată.
Se întinde pe o tigaie de foi, se presară cu zahăr brun și se coace la 375 km F timp de 15 până la 20 de minute.
Adăugați aceste bucăți dulci de dovlecei atunci când curățați supa.* Substitut crème fraîche sau smântână pentru dovleac unt.*
Serviți supa răcită sau caldă în pahare împușcate ca starter de petrecere.
David Venable s-a alăturat QVC ca gazdă a programului în 1993 și de atunci a ajutat la înființarea și construirea afacerii cu produse alimentare gourmet a retailerului multimedia. Spectacolul său de succes, In the Kitchen with David, oferă o experiență unică de vizionare interactivă și oferă cele mai recente produse alimentare gourmet, vase de gătit, gadgeturi de bucătărie și cărți de bucate. Deși nu este bucătar, Venable, cunoscut sub numele de Foodie Rezident al QVC, iubește să gătească, iar pasiunea sa se învârte în jurul tuturor lucrurilor alimentare. Înainte de a se alătura QVC, Venable a fost ancoră/reporter pentru WOAY-TV în Oak Hill, Virginia de Vest, și afiliat CBS WTAJ-TV în Altoona, Pennsylvania. Și-a obținut diploma de licență de la Universitatea din Carolina de Nord, Chapel Hill, și locuiește în Pennsylvania.