Supă de cârnați de spanac, fasole albă și curcan

Supă de cârnați de spanac, fasole albă și curcan
Supa de spanac, fasole albă și cârnați de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5924 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, coajă de parmezan, cârnați de curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de fasole albă cu spanac, cartofi dulci și cârnați de curcan, Supă de fasole albă cu cârnați și spanac, și Supă de fasole albă cu cârnați Kale și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare cu sos la foc mediu si dati deoparte, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați uleiul, usturoiul și fulgii de ardei iute roșu și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați bulionul, cârnații, fasolea, oregano, frunza de dafin și coaja de parmezan, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați spanacul și fierbeți până se ofilește, aproximativ 1-2 minute.Se condimentează cu sare, piper și suc de lămâie, se ia de pe foc, se îndepărtează frunza de dafin și coaja de parmezan și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista