Supă de cârnați de spanac, fasole albă și curcan

Supa de spanac, fasole albă și cârnați de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5924 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, coajă de parmezan, cârnați de curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de fasole albă cu spanac, cartofi dulci și cârnați de curcan, Supă de fasole albă cu cârnați și spanac, și Supă de fasole albă cu cârnați Kale și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare cu sos la foc mediu si dati deoparte, aproximativ 6 minute.
Adăugați uleiul, usturoiul și fulgii de ardei iute roșu și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Adăugați bulionul, cârnații, fasolea, oregano, frunza de dafin și coaja de parmezan, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați spanacul și fierbeți până se ofilește, aproximativ 1-2 minute.Se condimentează cu sare, piper și suc de lămâie, se ia de pe foc, se îndepărtează frunza de dafin și coaja de parmezan și se servește fierbinte.