Supă De Curcan Rămasă (Aragaz Lent)

Supă De Curcan Rămasă (Aragaz Lent)
Supa de curcan rămasă (aragaz lent) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 634 calorii, 83g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Resturi De Supă De Plăcintă De Curcan De Ziua Recunoștinței, Slow-Aragaz Resturi De Curcan Chili, și Restul de tocană de curcan în oala de gătit lentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, carcasa de curcan, sferturile de ceapă, jumătățile de morcov, jumătățile de țelină și frunzele de dafin într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Gatiti la mare timp de 4 ore. Se strecoară cu grijă bulionul, se aruncă solidele și se transferă bulionul într-un bol. Clătiți aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă bulionul înapoi în aragazul lent; adăugați morcovii tocați, țelina tocată și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Gatiti la minim 3 ore.
5
Adăugați paste penne la aragazul lent; gătiți încă 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Amestecați carnea de curcan și smântâna de supă de ciuperci în supă și gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista