Supă de curcan cu lămâie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, supa de curcan cu lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 138 de calorii , 10 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes are 9 fani. Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei gras, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de curcan rămase , Supă de linte cu curcan afumat și Blondii de lămâie cu glazură de lămâie .
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline într-o oală la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana se parfumeaza, aproximativ 2 minute.
Adăugați morcovi, țelină și ardei gras roșu; gătiți și amestecați până când morcovii încep să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Se toarnă supa de curcan în amestecul de legume și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mic și fierbeți până când aromele se amestecă, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă curcanul fiert, sucul de lămâie și coaja de lămâie în amestecul de burtă de curcan; se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunze de spanac, sare și piper negru; fierbeți până când spanacul se ofilește și devine verde strălucitor, 1 până la 2 minute.