Supa de curcan afumat cu mazăre este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 848 de calorii . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, pulpe de curcan, mazăre și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 98% . Supa de mazăre despicată cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit , supa de mazăre și supa de mazăre și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați mazărea despicată, apa, pulpele de curcan afumate, bulionul de pui, morcovul, țelina, cartofii, ceapa, pudra de usturoi, oregano și foile de dafin într-o oală lentă. Acoperiți, puneți aragazul la mare și gătiți până când mazărea este fragedă și supa se îngroașă, 4 până la 5 ore. Aruncă frunzele de dafin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Picior De Curcan
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre împărțită
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi