Supa de conopidă condimentată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 207 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână smântână grea, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Încercați Supă De Conopidă Condimentată, Păstârnac condimentat și supă de conopidă, și Supă De Conopidă De Morcovi Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați buchețelele de conopidă și gătiți neacoperite timp de 4 până la 6 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați conopida scursă, 1/4 linguriță de nucșoară și sare. Gatiti si amestecati 2-3 minute, apoi turnati bulionul de pui si dati la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, 15 sau 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Conopidă
Nucșoară
Sare
6
Se toarnă amestecul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune conopida în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica conopida chiar în oala de gătit. Se amestecă smântâna și se gătește la foc mediu-mic până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se servește cu o păpușă de smântână și un strop de nucșoară.