Supa de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de pui, frunze de tarhon proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, grea, la foc mediu, adăugați untul și prazul și gătiți până când prazul este fraged, 5 până la 7 minute. Odată ce prazul este fraged, adăugați făina, amestecând bine și gătiți până când toată făina a fost încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați stocul, conopida și cartoful și aduceți amestecul la fierbere. După fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
4
Adăugați supa, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender și piure. Întoarceți supa în cratița originală la foc mediu-mare, adăugați smântâna și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 până la 12 minute pentru a permite supei să se îngroașe. Se amestecă în salvie. Puneți supa în boluri de servire și garnisiți cu tarhon sau arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat