Supă De Ciuperci De Orz Elvețian
Supa de ciuperci de orz elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 475 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, apă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare includ Bunder Gerstensuppe (Supă Elvețiană De Orz), Supă De Orz Și Linte Cu Ciorbă Elvețiană, și Supă de orz și linte cu ciorbă Elvețiană.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt. cratiță, sote ciuperci si ceapa in unt pana cand se inmoaie. Cu o lingură pliată, transferați ciupercile și ceapa într-un bol; deoparte. Se amestecă făina în picături de tigaie; gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor. Se amestecă în apă până se omogenizează.
Adăugați orz; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, amestecând constant, timp de 15 minute sau până când orzul este fraged.
Adăugați bulion, lapte, brânză, sos Worcestershire, pătrunjel și piper; gătiți și amestecați până când bulionul se dizolvă și brânza se topește.
Adăugați amestecul de ciuperci; se încălzește.