Rețeta supă de ceapă franceză cu carne de vită și orz ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.04 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 287 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de ceapă franceză cu orz, Supă de ceapă franceză cu ciorbă de vită de casă, și Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză.
Instrucțiuni
1
Combinați apa clocotită și shiitakes într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți shiitakes-ul într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Slice shiitakes, aruncând tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați ceapă, șalotă, ghimbir și usturoi; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
5
Adăugați shiitakes, ciuperci buton, zahăr și carne de vită. Saut 10 minute, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Ciuperci Shiitake
Zahăr
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați lichid de ciuperci rezervat, 4 căni de apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin consomm); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când orzul este fraged. Se amestecă 1 linguriță de ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Ciuperci
Orz
Apă
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
8
Puneți 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri de supă rezistente la cuptor; acoperiți fiecare porție cu 2 felii de pâine și 2 linguri de brânză. Se fierbe 3 inci de la căldură 1 minut sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Pâine
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
9
Serviți imediat.
10
Notă: Această supă va îngheța bine până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
11
Se toarnă într-un recipient etanș, lăsând suficient spațiu pentru expansiune (de obicei un centimetru sau doi în partea de sus). Pentru a reîncălzi, dezghețați complet în frigider; apoi puneți conținutul într-o cratiță la foc mic, adăugând puțin lichid, dacă este necesar.
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.