Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Adăugați ceapa și un vârf de sare, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând o dată sau de două ori, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 40 de minute.
Adăugați stocul și buchetul garni și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când supa are o aromă profundă, aproximativ 30 de minute. Aruncați buchetul garni și condimentați supa cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți pâinea pe ambele părți și așezați-o pe o foaie de copt. Prăjiți pâinea timp de 15 minute, întorcând feliile la jumătate, până devin aurii și crocante, dar nu uscate. Ridicați temperatura cuptorului la 42
Aduceți supa la foc mic, puneți-o în 4 boluri adânci rezistente la cuptor și presărați cu jumătate din brânză.
Așezați un cruton în fiecare castron și presărați brânza rămasă.
Coaceți bolurile de supă pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului timp de 10 minute, sau până când brânza clocotește.