Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 391 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de vită gata de consumat, brânză elvețiană, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Aranjați patru boluri de supă sigure pentru cuptor de 10 uncii pe o foaie de copt. Împărțiți bulionul și ceapa între ele.
Adăugați 1 lingură de sherry la fiecare. Plutiți o felie de pâine în fiecare castron și acoperiți cu o felie de brânză.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când brânza este topită și supa clocotește.