Supă de ceapă cu brânză Crostini

Supă de ceapă cu brânză Crostini
Supa de ceapa cu branza Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 181 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă accesibilă pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză gruyincrucrore, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Crostini cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Smochine, brânză de capră și crostini de ceapă caramelizată, și Brânză albastră cremoasă și crostini de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti supa, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, zahărul și piperul în tigaie. Gatiti 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional. Se amestecă vinul; gatiti 2 minute sau pana cand vinul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulion, 1 1/2 căni de apă și cimbru; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2 1/2 cani (aproximativ 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
4
Așezați 1 1/4 căni de supă în fiecare dintre cele 2 boluri de supă rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați bolurile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
Completați fiecare porție cu 1 baghetă de felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare porție. Se fierbe timp de 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista