Supă De Ceapă Caramelizată
Nevoie de o supă vegetariană? Supa de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 561 calorii, 8g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Ceapă Caramelizată, Supă De Ceapă Franceză Caramelizată, și Supă De Linte Roșie Și Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală de 8 litri la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul și gătiți, amestecând continuu, 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, 1 minut. Adăugați treptat lapte și frișcă și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul este ușor îngroșat. Se amestecă sare și piper.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mic până se omogenizează. Adăugați treptat 3 linguri de amestec fierbinte, amestecând constant. Se amestecă amestecul de gălbenuș în amestecul fierbinte rămas. Se amestecă pătrunjelul proaspăt tocat.