Supă De Cartofi-Varză
Supa de cartofi-varză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână scallions, unt, cartofi idaho și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Cartofi De Varză, Supă De Varză Și Cartofi, și Supă De Varză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați varza, ceapa verde, usturoiul și sarea și gătiți până când varza se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți 1/3 cană de varză și puneți-o deoparte pentru garnitură.
Adăugați bulionul de pui și cartofii și dați la fiert. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când varza este fragedă, aproximativ 15 minute. Folosind un blender, faceți piure până se omogenizează și condimentați după gust cu sare suplimentară, dacă doriți. Înainte de servire, garnisiți supa cu varza rezervată.