Supă De Cartofi Dulci
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de cartofi dulci ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 26 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Supă De Cartofi Dulci (Supă Kumara Curried), și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și sotati 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă bulionul și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Procesați amestecul cu un blender portabil până la omogenizare. (Dacă nu aveți un blender portabil, răciți amestecul timp de 10 minute și procesați, în loturi, într-un blender obișnuit până la omogenizare. Reveniți la cratiță și continuați cu Pasul)
Gatiti amestecul de cartofi la foc mic, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă 2 linguri. suc de lămâie.
Bateți împreună smântână și 2 lingurițe. suc de lămâie. Puneți supa în boluri și stropiți fiecare porție cu amestec de smântână.