Supă De Cartofi Cu Ardei Roșu Prăjit
Reteta prăjită supa de cartofi ardei roșu se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 328 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $2.02 pe portie. Este perfect pentru Iarna. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 921 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Cartofi Cu Ardei Roșu Prăjit, Ardei roșu prăjit și supă de cartofi dulci, și Salată De Cartofi Cu Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii grași până se înnegrește peste tot: prăjiți ardeii grași roșii așezându-i peste sau sub o flacără deschisă până se înnegrește pe toate părțile. (Puteți folosi un grătar, un arzător cu gaz pentru Plită sau un pui de carne pentru cuptor.)
Așezați ardeii înnegriți într-un castron, acoperiți vasul cu o farfurie și lăsați ardeii să se aburească timp de 5 minute sau până când cojile simt că pot fi ușor alunecate.
Scoateți ardeii din castron, îndepărtați cojile înnegrite, îndepărtați semințele. Se toacă ardeii aproximativ.
Încălziți untul într-o oală mare de supă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa tocata si saut-ul timp de 2-3 minute, amestecand din cand in cand.
Adăugați cartofii și gătiți încă 1-2 minute, apoi adăugați usturoiul și ardeii prăjiți tocați. Se amestecă bine și se fierbe timp de 2 minute.
Adăugați stoc, fierbeți la foc mic:
Adăugați bulionul, amestecați bine și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mediu pana cand cartofii sunt moi, aproximativ 12-15 minute.
Supă pur și simplu: pur și simplu supa într-un blender sau robot de bucătărie până când este foarte netedă. Umpleți blenderul cam la jumătate cu supa. Porniți blenderul jos și țineți mâna deasupra, în cazul în care capacul dorește să se desprindă de aburul în creștere. Odată ce totul este bine tocat, întoarceți blenderul la cea mai înaltă setare și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. S-ar putea să fie nevoie să faceți acest lucru în loturi.
Adăugați smântână, condimente: reveniți la o oală curată setată la foc mic.
Adăugați smântâna, amestecați bine și gustați.
Adăugați niște cayenne, sare și piper după gust.