Supă de cartofi cu ardei prăjiți

Supă de cartofi cu ardei prăjiți
Supa de cartofi cu ardei prăjiți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitiv. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 1,18 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 201 de calorii. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți ulei de canolan, sare, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rețetă de supă de cartofi cu ardei prăjiți, supă de cartofi cu ardei roșu prăjit și supă de cartofi cu ardei roșu prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă ardeii prăjiți, ardei iute, chimen, sare și coriandru. Gatiti si amestecati 2 minute. Amestecați cartofii și bulionul; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când cartofii sunt fragezi. Se amestecă coriandru și sucul de lămâie. Se răcește ușor. Intr-un blender, proceseaza crema de branza si jumatate din supa pana se omogenizeaza. Puneti totul in tava si incalziti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista