Supă De Cartofi Cheddar
Supa de cartofi Cheddar necesită aproximativ 32 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 300 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.14 pe portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui fără sare, cartof și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cheddar-Supă De Cartofi, Supă De Cartofi Cheddar, și Supă De Cartofi Cheddar.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Combinați făina și laptele într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de cartofi. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 5 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă jumătate din amestecul de cartofi în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu jumătatea rămasă din amestecul de cartofi.
Întoarceți amestecul în cuptorul olandez.
Adăugați brânză; gatiti la foc mediu, amestecand pana se topeste branza. Supă de lingură în boluri individuale; presărați fiecare porție uniform cu ceapă verde.