Supă De Caribou

Supă De Caribou
Supa de Caribou ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 74 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, roșiile conservate, cartofii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Rainforest Cafe Caribou pui de nucă de cocos cu sos de muștar de miere, Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cariboul într-un vas de 12 litri cu suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci; adăugați cartofii, roșiile, usturoiul, morcovii, ceapa, frunza de dafin și ardeiul roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și piper și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați orezul și reduceți focul la mediu-scăzut. Continuați să gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Scoateți frunza de dafin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista