Supa de brânză de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 11 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, crutoane de salată condimentate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Ceapă Franceză Cu Patru Brânză, Supă De Ceapă Franceză Cu Trei Brânzeturi, și Supă De Ceapă Franceză Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotează ceapa în unt. Se amestecă făina, sarea și piperul până se amestecă. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Se servește cu crutoane și parmezan, dacă se dorește.