Supă De Broccoli-Cheddar

Supa de Broccoli-Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 607 calorii, 21g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, floretele de broccoli, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cea Mai Bună Supă De Broccoli Cheddar, Supă De Cheddar De Broccoli, și Supă De Cheddar De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui, jumătate și jumătate, ambii cartofi, frunze de dafin, 2 căni de apă, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aduceți la fierbere.
Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Între timp, puneți broccoli într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați 3 linguri de apă și condimentați cu sare. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până când este crocant-fraged, aproximativ 4 minute; scurgeți.
Când cartofii sunt fragede, scoateți frunza de dafin din supă și transferați supa într-un blender. Puree până la neted, lăsând capacul de umplere ușor deschis pentru a lăsa aburul să scape (sau curățați supa în oală cu un blender de imersie). Întoarceți supa în oală și subțire cu apă, dacă este necesar. Reveniți la foc mic la foc mediu-mic; amestecați broccoli și condimentați cu sare și piper.
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește. Puneți supa în boluri și acoperiți cu crutoane, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos