Supă de anghinare cu salam crocant și Quinoa lămâie-pătrunjel

Supă de anghinare cu salam crocant și Quinoa lămâie-pătrunjel
Supa de anghinare cu salam crocant și Quinoan de lămâie-pătrunjel este un fără gluten supă. Această rețetă face 4 porții cu 691 calorii, 10g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de quinoa, sare și piper, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Inimi de anghinare în sos de lămâie-pătrunjel, Inimi de anghinare în sos de lămâie-pătrunjel, și Bisque de anghinare cu Gremolata de pătrunjel-lămâie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista